banner_e.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Hemeroteca

   

Sumari Revista del Baix Empordà número 4

El Dr. Josep Alsina i Bofill: entre el desè aniversari i el centenari. (Palafrugell, 1904 - Calella, 1993), per Joan Badia-Homs, pàg.4

El fons Josep Alsina i Bofill de l’Arxiu Municipal de Palafrugell, per M. Concepció Saurí, pàg. 8

Descobrir a Josep Alsina i Bofill a través del seu fons documental, per Mercè Espert i Moreno, pàg.10 

La Clau de les Rambles (2 de febrer del 1981), per Albert Juanola Boera, pàg.21 

Centre d’Atenció Primària "Dr. Josep Alsina i Bofill", per Dr. Xaxier Pérez, pàg.24 

Josep Alsina i Bofill, lingüista i escriptor, per Joan Badia-Homs, pàg.26 

L’extraterrestre i la fumera, per Josep Alsina i Bofill, pàg.32 

Palamós, terrasses sobre el mar, per Evarist Puig, pàg.35 

Cuixart, la veu del pinzell, per Mònica Pagès, pàg.48 

Una visita al "Taller Cuixart" de Barcelona, per Joan Badia-Homs, pàg.54 

Els soldats d'en Cercas, per Lluís Molinas i Falgueras, pàg.60 

Truman Capote: A sangre fría, per Maite Gifreu, pàg.68

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...