banner_e.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Hemeroteca

   

Sumari Revista del Baix Empordà número 4

El Dr. Josep Alsina i Bofill: entre el desè aniversari i el centenari. (Palafrugell, 1904 - Calella, 1993), per Joan Badia-Homs, pàg.4

El fons Josep Alsina i Bofill de l’Arxiu Municipal de Palafrugell, per M. Concepció Saurí, pàg. 8

Descobrir a Josep Alsina i Bofill a través del seu fons documental, per Mercè Espert i Moreno, pàg.10 

La Clau de les Rambles (2 de febrer del 1981), per Albert Juanola Boera, pàg.21 

Centre d’Atenció Primària "Dr. Josep Alsina i Bofill", per Dr. Xaxier Pérez, pàg.24 

Josep Alsina i Bofill, lingüista i escriptor, per Joan Badia-Homs, pàg.26 

L’extraterrestre i la fumera, per Josep Alsina i Bofill, pàg.32 

Palamós, terrasses sobre el mar, per Evarist Puig, pàg.35 

Cuixart, la veu del pinzell, per Mònica Pagès, pàg.48 

Una visita al "Taller Cuixart" de Barcelona, per Joan Badia-Homs, pàg.54 

Els soldats d'en Cercas, per Lluís Molinas i Falgueras, pàg.60 

Truman Capote: A sangre fría, per Maite Gifreu, pàg.68

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

V Jornades gastronòmiques de la tòfona a Pals

Llegiu-ne més...

La cuina de l’Empordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la “Boti-Farra per la llibertat”

Llegiu-ne més...

Vins i Licors Grau inverteix 3,5 milions per ampliar i millorar les seves instal·lacions

Llegiu-ne més...

La segona edició de Som Cultura presenta seixanta experiències culturals genuïnes

Llegiu-ne més...

El llibre “Dòlmens, menhirs i coves”, editat per la Revista del Baix Empordà, es presenta a Cassà de la Selva

Llegiu-ne més...

Dissabte arrenca la Carbonera de Forallac, que enguany celebra el seu 25è aniversari

Llegiu-ne més...

“Cuina de tardor i bombolles”, la nova proposta de la Cuina de l’Empordanet

Llegiu-ne més...

Sant Cebrià dels Alls viurà aquest diumenge el seu XIIIè Aplec

Llegiu-ne més...