banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

 

L’artista baix empordanesa, Alba Roqueta, exposa la seva obra a Ca la Pruna, de Pals

 

La inauguració de l’exposició amb la nova obra d’Alba Roqueta es va fer el passat dijous 15 d’agost a “Ca la Pruna” de Pals. El nom de l’exposició és “Dualitat”

La presentació va anar a càrrec del Doctor Joan San Molina, doctor en medicina per la Universitat de Barcelona (UB), de la que va ser professor. Actualment és professor titular d’Anatomia Humana a la Universitat de Girona (UdG) i va ser coordinador del Taller d’escultura de l’anatonomia humana del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la UB, a més d’autor de diversos articles científics.

L’Alba Roqueta, a més d’inaugurar aquesta nova exposició, també està exposant, aquests dies, en el “Musée du Liege de Maureillas, de la població nord catalana de Maureillas-Les Illes, prop de Ceret, a França.

L’Alba ha participat repetides vegades a la Ruta de l’Art, de Castelló d’Empúries, o a “Art Encontro” de Santiago de Compostela,  així com en moltes altres mostres col·lectives i exposicions privades.

L’any 2006 va obtenir una menció especial per la seva obra al Premi de pintura internacional Zurbarán, així com obra seleccionada al Premi de Dibuix Joan Cos, al Cercle Artístic Sant Lluc o a la biennal internacional de dibuix Josep Amat.

Alba Roqueta Va néixer l’any1962 aArtés (Barcelona) i des de l’any 1986 viu a Castell d’Aro, on reconeix que é on se li desperta l’interès per tot l’art i on segueix realitzant gran part del seu treball, envoltada de les sensacions que li ofereix l’Empordà.

Ha realitzat cursos a diversos centres artístics. A Expoart de Girona amb l’artista Domènech Fita, el1996 al’Escola Massana de Barcelona, al Centre Cultural de la Mercè de Girona i fent un curs de dibuix de memòria, amb l’artista Avallone, en el Cercle Artístic Sant Lluc de  Barcelona. Tot això compaginat amb llargues i profitoses tardes  amb diversos artistes reconeguts de l’Empordà.

A l’Alba li entusiasma el retrat, tant en la seva vessant realista com en la interpretació surrealista que li dona. Ho aconsegueix mitjançant l’estudi del cos, i fent que efloreixi tota la seva força expressiva.

Darrerament la natura l’ha captivat i li ha obert tot un món nou ple de vida i sensibilitat. La seva interpretació a l’obra de l’Alba és senzilla però intensa. Plena de situacions que de vegades ens són desapercebudes, però que a la mirada de l’artista són petites obres d’art vives. (ELS INSECTES).

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

La Guia Peñín 2019 qualifica d’excel·lents un 35% del vins DO Empordà

Llegiu-ne més...

Gran ambient a l’Aplec de Santa Coloma de Fitor 2018

Llegiu-ne més...

Una àmplia delegació de joves de Rheda-Wiedenbrück visita aquesta setmana la ciutat agermanada de Palamós

Es tracta d'una seixantena de joves de 15 a 18 anys d’aquesta ciutat alemanya, que son membres del club de bàsquet DJK-Rheda i l’Associació Amics de Palamós.

Llegiu-ne més...

Torroella de Montgrí-l'Estartit-Illes Medes, novament escollida com a exemple de destinació turística sostenible a Europa

Llegiu-ne més...

Sant Antoni estrena la primera edición del Concurs de Teatre Amateur Arturo Mundet

Llegiu-ne més...

30 nous llits hidràulics per a Palamós Gent Gran

S’ha signat  un conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Llegiu-ne més...

La XII Fira de la Poma d’Ullà canvia de lloc i amb novetats

Llegiu-ne més...

Encesa de la XXVI Carbonera de Forallac

Llegiu-ne més...