banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Diego Arnaste, director general d’Aromar Hotels i Restaurants

Aromar Hotels & Restaurants, amb deu establiments a Platja d’Aro i S’Agaró, ha incorporat Diego Arnaste com a nou director general. Provinent de Paradores i amb més de 40 anys d’experiència en el sector, Arnaste dirigirà el grup de la Costa Brava que presideix Carme Hospital.

Amb la incorporació d’Arnaste, Aromar Hotels & Restaurants crea aquest càrrec, una figura que prioritzarà el desenvolupament de la seva estratègia de negoci basada en la diferenciació i la innovació de cadascun dels establiments i, al mateix temps, en la possibilitat d’establir sinergies entre tots ells. Aquest nou impuls, basat en reforçar la identitat pròpia dels hotels i restaurants de la cadena és coherent amb els orígens, el llegat i la visió del seu anterior president, Jordi Comas.

Prioritats de la nova etapa

Entre les primeres accions de la direcció general, figura la introducció de millores organitzatives per augmentar la cohesió interna a l’organització, reforçar el confort dels clients i optimitzar la gestió dels restaurants i hotels. Arnaste també impulsarà la innovació i la renovació dels establiments, amb l’objectiu que tinguin un posicionament de lideratge i qualitat. En breu ja seran visibles algunes novetats vinculades a aquesta orientació, com la inauguració de la nova etapa gastronòmica del restaurant Aradi, que tindrà lloc a l’abril, o el nou impuls a l’Hotel Costa Brava, amb la rehabilitació del conjunt de les seves instal·lacions, entre d’altres iniciatives.

Una llarga trajectòria en el sector

Format a l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE), el nou director general d’Aromar Hotels & Restaurants havia ocupat anteriorment diverses responsabilitats en hotels de quatre i cinc estrelles del grup Paradores Hoteles & Restaurantes; entre elles, les de director del Parador d’Aiguablava de Begur, del Parador de Vic, el de la Vall d’Aran i el de la Seu d’Urgell. A banda de la seva experiència en la direcció hotelera, Diego Arnaste també ha estat consultor per a empreses hoteleres públiques i privades. Va dirigir el Pla d’Excel·lència Turística atorgat a la població de la Seu d’Urgell, durant tres anys, i ha impulsat diversos projectes, com la implantació del sistema integral de qualitat en destins, a La Seu d’Urgell, o “El món màgic de les muntanyes”, una iniciativa turística que ha esdevingut un referent d’atracció turística a la zona dels Pirineus i a tot Catalunya.

Aromar Hotels & Restaurants

Sota la presidència de Carme Hospital, Aromar Hotels & Restaurants té presència a Platja d’Aro i S’Agaró, amb cinc hotels –Hotel Aromar, Hotel Costa Brava, S’Agaró Hotel, Apartaments Delfín i l’Hotel Platja d’Aro- i cinc restaurants –Restaurant Aradi, Restaurant Can Poldo, Restaurant Sa Conca, Pizzeria La Riera i Bufet Mestral–, amb una oferta dirigida a tot tipus de públics, exigents amb la qualitat i el tracte.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Aquest divendres comença la Setmana Sense Fum 2018

Llegiu-ne més...

El mercat de Palafrugell promociona els seus productes amb la primera jornada gastronòmica “Tasta el mercat

Una representació de 12 parades del mercat diari de Palafrugell oferiran els seus productes de venda habitual i derivats, cuinats al moment, per al gaudi dels assistents a l’esdeveniment.

Llegiu-ne més...

Doble escala de creuers al port de Palamós amb el Seabourn Encore i l'Star Pride

El port de Palamós rep la primera doble escala de creuers de la temporada amb 750 passatgers que ajudaran a impulsar l’arribada de turisme en temporada baixa a la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Premis del Carroussel Costa Brava- Festes de Primavera de Palafrugell

La colla EKSI!!! guanya el Carnaval de Carnavals amb “Fantasia del Vent”

Llegiu-ne més...

Comunicat sobre la retirada de formatge Reblochon fabricat a França

Llegiu-ne més...

Més de 250 activitats especials per celebrar el Dia i la Nit dels Museus a Catalunya

La celebració comença el divendres 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, i s’allargarà al dissabte 19 amb la Nit dels Museus.

Llegiu-ne més...

#CatalanFood, xefs i productes junts per mostrar internacionalment la potència de l'agroalimentació catalana

Aquest vídeo,  que es distribuirà internacionalment amb les actuacions de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (Prodeca) del Departament d’Agricultura, compta amb una representació dels cuiners més reconeguts, entre d’altres, dels xefs Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca o Paco Pérez

Llegiu-ne més...

Mig centenar d’il·lustradors pintaran espais de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

El projecte tindrà lloc a finals de juny i serà coordinat per AcompanyArt i Ignasi Blanch 

Llegiu-ne més...