banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Diego Arnaste, director general dAromar Hotels i Restaurants

Aromar Hotels & Restaurants, amb deu establiments a Platja dAro i SAgar, ha incorporat Diego Arnaste com a nou director general. Provinent de Paradores i amb ms de 40 anys dexperincia en el sector, Arnaste dirigir el grup de la Costa Brava que presideix Carme Hospital.

Amb la incorporaci dArnaste, Aromar Hotels & Restaurants crea aquest crrec, una figura que prioritzar el desenvolupament de la seva estratgia de negoci basada en la diferenciaci i la innovaci de cadascun dels establiments i, al mateix temps, en la possibilitat destablir sinergies entre tots ells. Aquest nou impuls, basat en reforar la identitat prpia dels hotels i restaurants de la cadena s coherent amb els orgens, el llegat i la visi del seu anterior president, Jordi Comas.

Prioritats de la nova etapa

Entre les primeres accions de la direcci general, figura la introducci de millores organitzatives per augmentar la cohesi interna a lorganitzaci, reforar el confort dels clients i optimitzar la gesti dels restaurants i hotels. Arnaste tamb impulsar la innovaci i la renovaci dels establiments, amb lobjectiu que tinguin un posicionament de lideratge i qualitat. En breu ja seran visibles algunes novetats vinculades a aquesta orientaci, com la inauguraci de la nova etapa gastronmica del restaurant Aradi, que tindr lloc a labril, o el nou impuls a lHotel Costa Brava, amb la rehabilitaci del conjunt de les seves installacions, entre daltres iniciatives.

Una llarga trajectria en el sector

Format a lEscola Superior dAdministraci i Direcci dEmpreses (ESADE), el nou director general dAromar Hotels & Restaurants havia ocupat anteriorment diverses responsabilitats en hotels de quatre i cinc estrelles del grup Paradores Hoteles & Restaurantes; entre elles, les de director del Parador dAiguablava de Begur, del Parador de Vic, el de la Vall dAran i el de la Seu dUrgell. A banda de la seva experincia en la direcci hotelera, Diego Arnaste tamb ha estat consultor per a empreses hoteleres pbliques i privades. Va dirigir el Pla dExcellncia Turstica atorgat a la poblaci de la Seu dUrgell, durant tres anys, i ha impulsat diversos projectes, com la implantaci del sistema integral de qualitat en destins, a La Seu dUrgell, o El mn mgic de les muntanyes, una iniciativa turstica que ha esdevingut un referent datracci turstica a la zona dels Pirineus i a tot Catalunya.

Aromar Hotels & Restaurants

Sota la presidncia de Carme Hospital, Aromar Hotels & Restaurants t presncia a Platja dAro i SAgar, amb cinc hotels Hotel Aromar, Hotel Costa Brava, SAgar Hotel, Apartaments Delfn i lHotel Platja dAro- i cinc restaurants Restaurant Aradi, Restaurant Can Poldo, Restaurant Sa Conca, Pizzeria La Riera i Bufet Mestral, amb una oferta dirigida a tot tipus de pblics, exigents amb la qualitat i el tracte.

   
   

Subscripci  

Subscriu-te a la revista clicant aqu

   

Baix Empord Digital  

   

Rebre informaci  

   

Noticies  

Programaci dela5a edici del Vvid, el mes de les experincies enoturstiques de la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Gran afluncia de pblic al Terracotta amb la presentaci del catleg "De Vil Clara a Vil-Clara"

Llegiu-ne més...

La Fundaci Vila Casas mostra a Can Mario el treball de Xavier Escrib

Llegiu-ne més...

V Jornades gastronmiques de la tfona a Pals

Llegiu-ne més...

La cuina de lEmpordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la Boti-Farra per la llibertat

Llegiu-ne més...

Vins i Licors Grau inverteix 3,5 milions per ampliar i millorar les seves installacions

Llegiu-ne més...

La segona edici de Som Cultura presenta seixanta experincies culturals genunes

Llegiu-ne més...

El llibre Dlmens, menhirs i coves, editat per la Revista del Baix Empord, es presenta a Cass de la Selva

Llegiu-ne més...