banner_e.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Cinc municipis del Baix Empord es converteixen en la segona destinaci catalana a obtenir lacreditaci internacional de turisme creatiu

El mat del 24 de mar lEscola de Cermica dela BisbaldEmpord va acollir lacte de presentaci de la campanya de promoci turstica conjunta de cinc municipis de lEmpordanet La Bisbal dEmpord; Forallac; Crulles, Monells i Sant Sadurn de lHeura; Cor; i Ullastret, que durant lacte van rebre lacreditaci internacional com a destinaci de turisme creatiu de la xarxa Creative Tourism Network.

Lalcalde de Forallac, Josep Sala, va donar la benvinguda als assistents en nom dels cinc municipis que formen part del Pla estratgic de desenvolupament econmic local. Precisament, s a partir daquest pla que sorgeix la iniciativa de fer la campanya de promoci turstica conjunta i optar a la candidatura per formar part de la xarxa internacional de destinacions de turisme creatiu. Lobjectiu s fer encara ms visible loferta que vincula turisme i artesania davant els potencials viatgers, especialment en mercats internacionals. Sala va manifestar, aix, que els motius de la celebraci de lacte sn una mostra ms que els municipis, de manera conjunta, aposten per tal de fomentar i impulsar lartesania del territori en totes les seves vessants, una delles la turstica.

Lactor Carles Xuriguera, vinculat al territori, va ser lencarregat de presentar la campanya de promoci turstica conjunta Escapada al ms autntic Empord, que durant tot lany i fins el 10 de desembre proposa activitats que permeten als visitants descobrir la cultura de la destinaci on viatgen compartint moments privilegiats amb la seva poblaci local. Aquesta campanya compta amb el suport de lAgncia Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de Costa Brava Girona. Xuriguera va explicar que la campanya destaca el territori, per sobretot el que hi passa dins, la seva gent, i va acabar la seva intervenci dient que amb les activitats daquesta campanya, els visitants no semportaran un record material sin una vivncia per sempre.

A continuaci, la directora de la xarxa internacional de destinacions de turisme creatiu Creative Tourism Network, Caroline Couret, va lliurar lacreditaci com a destinaci de turisme creatiu al conjunt dels cinc municipis de Visit Empordanet (La BisbaldEmpord; Forallac; Crulles, Monells i Sant Sadurn de lHeura; Cor; i Ullastret). Durant la seva intervenci, Couret va explicar que aquests cinc municipis han rebut aquesta acreditaci principalment perqu compten amb els actius culturals tangibles i intangibles per esdevenir una destinaci de turisme creatiu, ms enll de la bellesa paisatgstica, i perqu hi ha una voluntat i una visi de futur de la destinaci clara i decidida per posicionar-se en aquest segment en creixement a tot el mn.

La clausura de lacte va anar a crrec del director general de Turisme de la Generalitatde Catalunya, Octavi Bono, que va felicitar una iniciativa que posa en com aspectes que senllacen: la creativitat, el mn del turisme, i el desig de collaborar de cinc municipis. Bono va afirmar que sn tres vrtexs dun triangle perfecte que poden donar tot limpuls que es busca en aquest territori per a lactivitat turstica. Entre els assistents a lacte tamb hi havia el cap de lrea dArtesania del Consorci de Comer, Artesania i Moda dela Generalitat, el director del Patronat de Turisme de Costa Brava Girona, la directora del Servei Pblic dOcupaci de Catalunya ala Bisbal, alcaldes de poblacions venes i representants dassociacions, entitats i empreses vinculades al turisme i lartesania del territori.

   
   

Subscripci  

Subscriu-te a la revista clicant aqu

   

Baix Empord Digital  

   

Rebre informaci  

   

Noticies  

Programaci dela5a edici del Vvid, el mes de les experincies enoturstiques de la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Gran afluncia de pblic al Terracotta amb la presentaci del catleg "De Vil Clara a Vil-Clara"

Llegiu-ne més...

La Fundaci Vila Casas mostra a Can Mario el treball de Xavier Escrib

Llegiu-ne més...

V Jornades gastronmiques de la tfona a Pals

Llegiu-ne més...

La cuina de lEmpordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la Boti-Farra per la llibertat

Llegiu-ne més...

Vins i Licors Grau inverteix 3,5 milions per ampliar i millorar les seves installacions

Llegiu-ne més...

La segona edici de Som Cultura presenta seixanta experincies culturals genunes

Llegiu-ne més...

El llibre Dlmens, menhirs i coves, editat per la Revista del Baix Empord, es presenta a Cass de la Selva

Llegiu-ne més...