banner_d.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Calonge celebra el proper cap de setmana la XX edici del Mercat Medieval

Coincidint amb Setmana Santa, el proper dissabte 15 i diumenge 16 dabril els carrers del nucli antic de Calonge seran lescenari de la vintena edici del Mercat Medieval. Durant tot el cap de setmana el municipi ofereix una oferta ldica i cultural amb ms de 50 activitats, entre les quals hi ha msica, tallers, exposicions, espectacles de lluita i de foc, entre daltres. Daquesta manera els carrers del centre histric de Calonge retornen al seu passat medieval i a lentorn del castell hi haur ms dun centenar de parades de productes artesanals, espectacles, exposicions i activitats itinerants. Els espectacles i activitats del Mercat Medieval comenaran a les 10 de mat i sallargaran fins passades les 9 del vespre.

Entre les novetats daquest any destaquen alguns espectacles nous, com ara la participaci dels Abanderats de la Festa del Renaixement de Tortosa, que presenten un espectacle nic i espectacular acompanyats duna formaci de msics. Tamb destaca enguany lampliaci del torneig de cavalleria, que lany passat es va presentar per primer cop amb molt dxit, de manera que aquest any es podr veure en dos horaris diferents el diumenge. La vintena edici del Mercat Medieval de Calonge tamb amplia aquest any lexposici Fil per randa, que recull les fotografies ms espectaculars de les darreres edicions, realitzades pels fotgrafs de lAteneu Popular de Calonge, Toni Illa i Nardo Peniza, i per fotografies del fons de lAjuntament de Calonge. Tamb destaquen dins de la programaci els espectacles de foc i de lluites, els espectacles infantil, les danses orientals o daltres activitats itinerants que els visitants podran trobar al llarg del recorregut pel centre histric de Calonge.

El Mercat Medieval de Calonge mant tamb per enguany una programaci adreada al pblic familiar, amb activitats com Medievlia, un rac de jocs, atraccions i tallers pensats per la mainada, o diversos espectacles infantils com Sant Jordi i la princesa, lespectacle itinerant InTrobaVeritas o la cercavila de la Colla Gegantera de Calonge.

El Mercat Medieval est organitzat per lrea de Cultura de lAjuntament de Calonge amb la collaboraci de la Diputaci de Girona, el Centre dEstudis Calongins Colnico, lArxiu Histric Municipal, lAteneu Popular i la Colla Gegantera de Calonge.


   
   

Subscripci  

Subscriu-te a la revista clicant aqu

   

Baix Empord Digital  

   

Rebre informaci  

   

Noticies  

Programaci dela5a edici del Vvid, el mes de les experincies enoturstiques de la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Gran afluncia de pblic al Terracotta amb la presentaci del catleg "De Vil Clara a Vil-Clara"

Llegiu-ne més...

La Fundaci Vila Casas mostra a Can Mario el treball de Xavier Escrib

Llegiu-ne més...

V Jornades gastronmiques de la tfona a Pals

Llegiu-ne més...

La cuina de lEmpordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la Boti-Farra per la llibertat

Llegiu-ne més...

Vins i Licors Grau inverteix 3,5 milions per ampliar i millorar les seves installacions

Llegiu-ne més...

La segona edici de Som Cultura presenta seixanta experincies culturals genunes

Llegiu-ne més...

El llibre Dlmens, menhirs i coves, editat per la Revista del Baix Empord, es presenta a Cass de la Selva

Llegiu-ne més...